Πωλήσεις – Υπηρεσίες

 Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε υπολογιστικό σύστημα  Desktop ή Client και Server επίσης μπορούμε με υπευθυνότητα και άμεσα να μηχανογραφήσουμε από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη  επιχείρηση με την χρήση ταμειακών συστημάτων και εξειδικευμένων λογισμικών ,  υλοποιούμε  από την αρχή Softwares – Web Sites – DataBases βάση των αναγκών σας και να επισκευάσουμε με (DesktopsLaptopsTablets…)

Ταμειακές  Μηχανές

Διαθέτουμε όλα τα ταμειακά και φορολογικά συστήματα της RBS όπως και τα POS της εταιρείας.

Επίσημος συνεργάτης της RBS μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που καινοτομεί και πρωτοπορεί στην Ελληνική και διεθνή αγορά στο τομέα των συστημάτων ταμειακής διαχείρισης.

 

 

Υπηρεσίες CYTA

Η Computer Evolution είναι επίσημος  αντιπρόσωπος  της Cyta Ελλάδος. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εξόφληση  των λογαριασμών εύκολα, γρήγορα και με Ασφάλεια. Αναλαμβάνει επίσης τη μεταφορά και τη δημιουργία συνδέσεων Cyta.

Ανακύκλωση

Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον μας.H εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακύκλωση  ηλεκτρονικών συσκευών όπως  κατεστραμμένο , μη λειτουργικό ή παροπλισμένο  υπολογιστής desktop-laptop-tablet–Tablet-Monitor-Printer-Ups - Κινητά τηλεφωνά κτλ. Σε μοντέλα από  το 2013 έως και σήμερα επωφεληθείτε από την επιδότηση ανακύκλωσης  .

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε, εύκολα και γρήγορα, τους λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό κ.ά.), τηλεπικοινωνίες (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet), ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς, χωρίς να περιμένετε σε ουρές. Αρκεί να επισκεφθείτε το  κατάστημα Computer Evolution.

 

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας οποιαδήποτε ώρα, κοντά στο σπίτι σας και, κυρίως, με τη σιγουριά και ασφάλεια που παρέχει η Εθνική Τράπεζα.

 

eStore

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ανανεωμένο E-Shop μας που διαθέτει πληθώρα προϊόντων κάντε εγγραφή.

 

 

login/register

Σχετικά με εμάς

 

 Η Εταιρεία Computer Evolution δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών, smartphones και Tablet από το 2003. Τo κατάστημά μας είναι πλέον από τα καλύτερα επισκευαστικά κέντρα που έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών, ιδιαίτερα τα τελευταία 13 χρόνια, τόσο για την ποιότητα όσο και για την ταχύτητα στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών.Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας, είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες.Εκτός από την πώληση των αγαθών, που περιγράφουμε στο ηλεκτρονικό  κατάστημα, προσφέρουμε και την πλήρη υποστήριξη συστημάτων αλλά και των καινοτομικών / τεχνολογικών λύσεων, που χρειάζεται μια επιχείρηση, μικρού έως πολύ μεγάλου μεγέθους.

•Κατασκευάζουμε και υποστηρίζουμε οποιοδήποτε υπολογιστικό σύστημα Desktop ή Client  και Server.

•υλοποιούμε οποιασδήποτε μορφής δίκτυο ενσύρματο ή ασύρματο.

•Με υπευθυνότητα μπορούμε να μηχανογραφήσουμε από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη  επιχείρηση με την χρήση ταμειακών συστημάτων και εξειδικευμένων λογισμικών.

 

Οι έμπειροι τεχνικοί μας καταρτίζονται και εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει.Η συνεχή εκπαίδευση των τεχνικών, καθιστά την εταιρεία μας γνώστες του μέλλοντος.

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

MUSEFREE.COM - SUBMITTING FORM...

THE SERVER ENCOUNTERED AN ERROR.

FORM RECEIVED.

Περιμένουμε σύντομα  να γίνει διόρθωση  από το Google Maps

© 2016 COMPUTER-EVOLUTION. All Rights Reserved.